Over ons

Home 1

Over ons – Imda

Imda n.v. is een écht familiebedrijf, van grootvader tot en met kleinkinderen. Binnen Imda worden generaties oude waarden en tradities doorgegeven, die gecombineerd met hedendaagse technologieën tot een succesvolle, moderne werkmethode leiden.

In 1994 werd Imda opgericht door Henri en John Darimont, vader en zoon, die daarvoor reeds een andere matrijzenmakerij hadden. Ondertussen hebben ook Henri’s dochter Milly Darimont, en haar man Robin Rion, het team vervoegd. Ook kleinzoon Steve Darimont, zijn echtgenote Evi De Booserie, en kleindochter Julie Darimont zijn werkzaam binnen  het bedrijf.

Wat is begonnen als een kleine matrijzenmakerij met 8 mensen is na 20 jaar uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 70 werknemers. Niet alleen de matrijzenmakerij is gegroeid, er is ook een binnenhuis spuiterij bijgekomen om een eerste proefproductie te kunnen aanbieden.

Door jarenlange kennis en ervaring zorgen onze gespecialiseerde werknemers voor een hoogwaardige en onberispelijke service aan alle klanten.